Scriitor, publicist Varsta: 52 de ani Premiul Academiei Romane pentru romanul ""Patimile Sfantului Tommaso da€™Aquino"" Scriitorul Alex Mihai Stoenescu isi lanseaza astazi cel de-al IV-lea volum si ultimul din seria ""Istoria lov
Scriitor, publicist
Varsta: 52 de ani
Premiul Academiei
Romane pentru romanul
""Patimile Sfantului
Tommaso da€™Aquino""

Scriitorul Alex Mihai Stoenescu isi lanseaza astazi cel de-al IV-lea volum si ultimul din seria ""Istoria loviturilor de stat in Romania"". Intitulat ""Revolutia din decembrie 1989 - o tragedie romaneasca"", volumul (partea a II-a) a aparut la Editura Rao si este deja disponibil pe piata publicatiilor. Alex Mihai Stoenescu incearca, in baza unei riguroase documentari, a interviurilor si marturiilor celor direct implicati, sa raspunda la intrebarile si enigmele care inca planeaza asupra evenimentelor din decembrie a€™89. ""La 15 ani de la revolutia intamplata intre decembrie 1989 si mai 1990, intrebarile pe care si le pun romanii sunt atat de numeroase, incat chiar simpla lor insiruire pe o lista i-ar face sa abandoneze interesul pentru un raspuns. Unii ar vrea sa cunoasca tot adevarul. Altii ar prefera sa li se raspunda macar la una dintre intrebari"", prezinta editorul cartea. Pentru lansarea volumului final dintr-o serie care ne ofera o noua si profunda analiza a istoriei nationale, Jurnalul National il declara pe Alex Mihai Stoenescu ""Omul zilei"".


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.