Liderul PSD, Mircea Geoana, a reactionat ieri la informatiile aparute intr-un cotidian central potrivit carora a cumparat de la o ruda a sotiei sale un teren subevaluat, pe care a omis sa-l inregistreze in declaratia sa de avere din 2005 si la care
Liderul PSD, Mircea Geoana, a reactionat ieri la informatiile aparute intr-un cotidian central potrivit carora a cumparat de la o ruda a sotiei sale un teren subevaluat, pe care a omis sa-l inregistreze in declaratia sa de avere din 2005 si la care a renuntat in plin scandal ""Matusa Tamara"".
El a declarat ca desfide pe oricine incearca sa puna o pata pe reputatia sa si a conducerii PSD. ""Vreau sa spun extrem de clar si cu fruntea sus: nu este nimic nelegal, nu am absolut nimic sa-mi reprosez si sunt absolut hotarat sa continuu in partid si in viata mea personala o munca si o reputatie imaculate ca om public si ca om politic"", a precizat Geoana. El a adaugat ca nu este o coincidenta faptul ca acest ""atac"" a aparut cu o zi inaintea sedintei Consiliului National. Potrivit unui cotidian central terenul in cauza, de 8.000 mp, situat in Bucuresti, in strada Nades ar fi fost achizitionat de Geoana in toamna lui 2005 cu suma de 48.300 euro de la Octavian Barba, varul Mihaelei Geoana.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.