In anul decisiv pentru intrarea Romaniei in UE, bucurie la Indiggo: celebrul Dieter Bohlen, de la Modern Talking, participa la Eurovision Romania cu un cantec compus special pentru gemenele noastre. Anul acesta se intampla un fenomen unic in istor

In anul decisiv pentru intrarea Romaniei in UE, bucurie la Indiggo: celebrul Dieter Bohlen, de la Modern Talking, participa la Eurovision Romania cu un cantec compus special pentru gemenele noastre.

Anul acesta se intampla un fenomen unic in istoria Eurovisionului: Romania are posibilitatea sa fie reprezentata la Atena de cel mai cunoscut, cel mai puternic, cel mai mediatizat producator din show-biz-ul german, pop-titanul muzicii germane si unul dintre cele mai rasunatoare nume din lumea muzicii internationale: Dieter Bohlen, compozitorul si interpretul de la Modern Talking, actualul producator al gemenelor Indiggo. Dieter Bohlen a vandut cu Modern Talking in jur de 200 de milioane de discuri, cat Madonna, a compus si a produs pentru Chris Norman de la Smokie, Bonnie Tyler, Nino de Angelo, cu care a castigat Eurovision Germania in 1989, este personalitatea nr. 1 a Germaniei in materie de descoperire de talente in cadrul celei mai cunoscute emisiuni din Germania prin care poti deveni vedeta - ""Deutschland sucht den Superstar"".
PALMARES. Piesa compusa pentru Indiggo si aleasa pentru a fi trimisa la Eurovision Romania face parte
dintr-un amplu proiect Indiggo conceput de Dieter Bohlen pentru gemenele noastre in Germania si ea se bucura de aprecieri unanime, incepand cu cele ale presedintelui SonyBMG Europa, Maarten Steinkamp, care considera ca acest cantec are un potential foarte mare, este un adevarat hit. Gemenele Indiggo, adica Mihaela si Gabriela Modorcea, alcatuiesc prima trupa muzicala romaneasca pentru care compun mari nume din show-biz-ul international, sunt un fenomen cu totul aparte. Ele canta, danseaza, compun muzica si versuri de la 12 ani, sunt primele actrite gemene din Romania. Au absolvit Colegiul National ""Gheorghe Lazar"" cu media 9,90, au intrat la trei facultati, au urmat cursuri de teatru si muzica in Germania, sunt studente in ultimul an la UNATC (Universitatea Nationala de Arta Teatrala si Cinematografica ""I.L. Caragiale""), pot fi vazute jucand uneori in rolurile titulare din music-hall-ul ""Cele doua orfeline"" de la Teatrul Casandra, precum si in spectacolul realizat la Teatrul Mundi de Mihai Maniutiu dupa piesa lui Eugen Ionescu, ""Viitorul e in oua"". Mihaela si Gabriela colaboreaza, de asemenea, cu Studiourile de film ""Kentauros"". Au jucat deja intr-o productie americana realizata aici - ""Van Wilder 2"". Mihaela isi lanseaza peste cateva zile primul volum de versuri, pe care sora ei, Gabriela, le-a tradus in limba engleza.

PARTENERI. Mihaela si Dieter Bohlen, producatorul Indiggo


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.