Doua proiecte care ofera apartamente noi la preturile celor din blocurile vechi sunt acum in constructie in Capitala. In zona Oltenita se vor ridica trei blocuri, in cartierul Jupiter, iar in Colentina alte patru, in Planorama. Primele apartamen

Doua proiecte care ofera apartamente noi la preturile celor din blocurile vechi sunt acum in constructie in Capitala. In zona Oltenita se vor ridica trei blocuri, in cartierul Jupiter, iar in Colentina alte patru, in Planorama.

Primele apartamente in blocuri noi, la preturi sub cele din blocurile vechi, au inceput sa fie contractate in Bucuresti. Nu in afara Capitalei, ci chiar in interiorul ei, in zone unde se poate ajunge cu mijloace de transport in comun.
LANGA PIATA SUDULUI. Ansamblul Jupiter este amplasat in partea de sud a Bucurestiului, pe soseaua Oltenitei, la doua statii de tramvai de Piata Sudului si in apropierea zonei de agrement a Lacului Vacaresti. Ansamblul imobiliar se intinde pe o suprafata de 7.000 mp si este format din trei blocuri cu aproape 200 de apartamente. ""Imobilele vor avea doua subsoluri pentru garaje, parter, 10 niveluri si o mansarda, iar pe fiecare etaj vor fi cate 6 apartamente cu cate doua sau trei camere"", a precizat Monica Cotenescu, director de vanzari si marketing RCC Group, constructorul proiectului. Locuintele cu doua camere au suprafete construite de 73,5 mp, 74,4 mp si 77,8 mp, iar cele de trei camere au suprafete de 95,8 mp, 97,5 mp si 99,8 mp.
PRETURI. Apartamentele au preturi intre 700 si 800 de euro pe metru patrat, inclusiv TVA. Apartamentele sunt dotate cu centrala termica proprie, tamplarie PVC, parchet laminat in dormitoare si living, bucatariile si baile sunt complet mobilate si utilate cu aragaz, cuptor cu microunde, hota, masina de spalat vase si masina de spalat rufe. Constructia blocurilor va incepe in martie si va fi finalizata in doi ani.
LA DOAMNA GHICA. Un alt cartier rezidential, Planorama, se construieste in Colentina, la circa 800 de metri de intersectia de la Doamna Ghica. Precontractarea apartamentelor a inceput in urma cu o luna, iar primul imobil va fi gata in aproximativ 18 luni.
Aici vor fi construite patru blocuri turn cu cate 15 etaje, care vor avea garsoniere, apartamente cu 2-3 camere si penthouse-uri. ""Acestea vor avea preturi accesibile, care pornesc de la 33.380 de euro, plus TVA, pentru o garsoniera care are 28 mp si ajunge la 104.347 de euro, fara TVA, pentru un penthouse care are trei camere, sufragerie, bucatarie, baie, hol si spatiu de depozitare"", a declarat Cristina Constantinescu, coordonatorul departamentului Marketing de la compania imobiliara Neocasa.

JUPITER


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.