Rivali, miercuri seara pe ""Olimpico"", Adrian Mutu si Cristi Chivu si-au impartit reusitele. Torinezul a marcat singurul gol al intalnirii, dar in semifinale merge fundasul Romei. Cei doi internationali romani s-au aflat fata in fata miercuri

Rivali, miercuri seara pe ""Olimpico"", Adrian Mutu si Cristi Chivu
si-au impartit reusitele. Torinezul a marcat singurul gol al intalnirii, dar in
semifinale merge fundasul Romei.

Cei doi internationali romani s-au aflat fata in fata miercuri seara pe toata durata partidei Roma - Juventus din mansa secunda a ""sferturilor"" Cupei Italiei. ""Briliantul"" a inscris unicul gol al meciului, insa mai departe merge Chivu.
VIOLENTE. Castigatoare cu 3-2 la Torino, in tur, Roma a pornit decisa sa le faca viata grea ""bianconerilor"". Rivale recunoscute, cele doua echipe n-au ezitat sa se ""intepe"" cu orice prilej. Astfel ca, inca din minutul 18, ambele au ramas cu un om mai putin. Intr-o incaierare generala, Dacourt si Ibrahimovici au fost cei mai aprigi combatanti, asa ca amandoi au plecat ""la brat"" spre vestiare. Singurul gol al intalnirii a venit in minutul 48, dupa ce arbitrul Dondarini a dictat penalti la un hent al lui Perrotta. Mutu si-a asumat responsabilitatea executarii loviturii de pedeapsa si l-a invins pe Curci cu un sut pe centrul portii. Pentru torinezi nu a fost insa suficient.
APRECIATI. Cei doi romani au fost remarcati de presa italiana la finalul meciului. Cotidianul Liberta l-a notat pe Mutu cu 7, iar lui Chivu i-a dat 6, in timp ce site-ul italiamedia.net le-a acordat celor doi ""tricolori"" nota 6,5. ""Mutu nu a fost foarte precis la loviturile libere, dar a transformat cu siguranta penaltiul care a adus speranta in tabara torinezilor"", scrie site-ul italian despre jucatorul lui Juventus. In schimb, jocul lui Chivu a fost apreciat drept ""sigur, fara greseala"".

CELELALTE ""SFERTURI""


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.