Cercetarea averii lui Adrian Nastase (foto) de catre Comisia speciala a instantei supreme, va incepe peste doua saptamani.
Primul termen al verificarii trebuia sa aiba loc ieri, dar presedintele Camerei Deputatilor a trimis la Inalta Curte de
Cercetarea averii lui Adrian Nastase (foto) de catre Comisia speciala a instantei supreme, va incepe peste doua saptamani.
Primul termen al verificarii trebuia sa aiba loc ieri, dar presedintele Camerei Deputatilor a trimis la Inalta Curte de Justitie o cerere de amanare pe motivul lipsei de aparare. Dupa ce a izbucnit scandalul mostenirii de la matusa Tamara, Parchetul General a inceput sa verifice veridicitatea materialelor de presa care tratau subiectul declaratiilor de avere ale unor inalti demnitari. In acest context, Adrian Nastase a solicitat procurorului general al Romaniei sa inceapa cu verificarea legalitatii averii sale. Solicitarea a ajuns ulterior pe masa procurorilor anticoruptie, pentru a fi ""lipita"" de cercetarile deja declansate in legatura cu terenul detinut de fostul premier in Strada Zambaccian. Dupa acest periplu, cererea presedintelui Camerei Deputatilor a ajuns in final la instanta suprema. Comisia speciala care va analiza dosarul averii sotilor Nastase este aceeasi care a dispus, in urma cu doua saptamani, ca o parte din averea liderului PSD, Dan Ioan Popescu, sa fie pusa sub sechestru.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.