Are 14 ani, este din Tulcea si a disparut in ziua de 23 ianuarie, cand a fost trimisa de mama ei la Administratia Financiara sa achite o taxa pentru eliberarea buletinului. Georgiana are 1,60 m inaltime, par saten de lungime medie, ochi albastri, nas
Are 14 ani, este din Tulcea si a disparut in ziua de 23 ianuarie, cand a fost trimisa de mama ei la Administratia Financiara sa achite o taxa pentru eliberarea buletinului. Georgiana are 1,60 m inaltime, par saten de lungime medie, ochi albastri, nasul carn. Prezinta acnee specifica varstei si o cicatrice post-operatorie de apendicita. La data disparitiei era imbracata cu o geaca de fas maron, un fular din lana maron, pantaloni de stofa negrii, cu catarama din metal argintiu, un pulover de lana roz, cu fermoar, cizme lungi si negre, sosete de culoare rosie. Cei care o recunosc sau pot oferi informatii care sa ajute la gasirea ei sunt rugati sa sune la 112 sau la redactia Jurnalului National.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.