Atentiune, atentiune! Dan Popi si alti baroni de case de discuri au concurenta! Simona Cristocea si-a deschis casa de productie! Sub genericul ""DEMOnteaza, DEMOnstreaza, DEMOralizeaza"", singura compozitoare care a concurat la Festivalul Mamaia
Atentiune, atentiune! Dan Popi si alti baroni de case de discuri au concurenta! Simona Cristocea si-a deschis casa de productie!

Sub genericul ""DEMOnteaza, DEMOnstreaza, DEMOralizeaza"", singura compozitoare care a concurat la Festivalul Mamaia demonstreaza ca se poate. Pentru cine nu stie, Simona Cristocea este fostul PR al RBA. Mare pierdere a suferit Radu Baron prin plecarea ei! Fosta ""piarita"" n-a comentat motivele ""divortului"", dar a jurat sa-si faca propria afacere in domeniu. Putini au crezut-o, putini au sustinut-o, dar multi au demoralizat-o si au incercat sa-i bage in cap ca nu va reusi. Ei, uite ca Simona Cristocea DEMOleaza cu aceasta ocazie ""mitul"" blondelor si intra in show-biz in forta, cu Mercada Records, casa de productie, management, PR si consultanta artistica. Promoveaza tinere talente, iar cei interesati pot trimite un demo cu piese reprezentative si fotografii pentru a ramane in baza de date a companiei, in vederea includerii lor in diverse proiecte artistice. Simona va invita sa DEMOntati mituri, sa DEMOnstrati ce puteti si sa DEMOralizati concurenta! (Catalina Iancu)


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.