Cea mai importanta competitie de pe continentul ""negru"", gazduita de Egipt, va programa incepand de maine sferturile de finala. Marti seara s-au stabilit si ultimele doua echipe calificate, Nigeria si Senegal. SURPRIZA. Cele doua s-au intalnit

Cea mai importanta competitie de pe continentul ""negru"", gazduita de Egipt, va programa incepand de maine sferturile de finala. Marti seara s-au stabilit si ultimele doua echipe calificate, Nigeria si Senegal.

SURPRIZA. Cele doua s-au intalnit in meci direct, ""vulturii verzi"" impunandu-se cu 2-1, printr-o ""dubla"" realizata de atacantul lui Inter, Obafemi Martins, dupa un meci de infract. La aceeasi ora, Zimbabwe a realizat o uriasa surpriza, invingand cu acelasi scor reprezentativa Ghanei, echipa calificata la CM 2006.
DERBY-URI. Maine, de la ora 15:00, Guineea va intalni Senegalul, iar de la ora 19:00, tara-gazda, Egipt, va da piept cu surprinzatoarea RD Congo. Sambata vor avea loc doua meciuri de foc, cele mai asteptate la Cupa Africii. Dupa-amiaza, Nigeria va infrunta campioana en-titre, Tunisia, care in ultimul meci si-a menajat toate vedetele. In fine, partida Camerun - Coasta de Fildes va prilejui o confruntare intre marile vedete ale viitoarelor adversare din Liga Campionilor, Barcelona si Chelsea, Samuel Etoa€™o si Didier Drogba.

TED, DEMIS


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.