Atacandu-l din nou pe capitanul Stelei, Mirel Radoi, selectionerul Victor Piturca nu face decat sa impinga la extrem o ambitie personala, riscand sa-l darame psihic pe valorosul fotbalist. Pana in momentul emiterii documentului respectiv, ant

Atacandu-l din nou pe capitanul Stelei, Mirel Radoi, selectionerul Victor Piturca nu face decat sa impinga la extrem o ambitie personala, riscand sa-l darame psihic pe
valorosul fotbalist.

Pana in momentul emiterii documentului respectiv, antrenorul nationalei a ignorat repetat aparitiile publice prin care fotbalistul si-a cerut scuze si a recunoscut faptul ca a gresit. Mai mult, Radoi a primit deja doua pedepse dure pentru gestul sau: a ispasit patru etape de suspendare in turul campionatului si a iesit din circuitul echipei nationale.
DUR. In comunicat, Victor Piturca il acuza pe Radoi ca minte si sustine ca Radoi foloseste nationala doar ca o ""trambulina"" pentru un eventual transfer in strainatate si ii cere stelistului sa-si ceara scuze colegilor, suporterilor echipei nationale, si nu lui personal. Ca o comparatie, anul trecut, Anghel Iordanescu trecea peste escapada nocturna de la Craiova a lui Mutu, Pancu, Lobont si Neaga, inaintea meciului cu Bosnia, iar acum, selectionerul nationalei de tineret, Florin Marin, l-a iertat pe Ciprian Marica pentru o intarziere la o convocare.
DAUNATOR. Ca Piturca este de neclintit vizavi de rechemarea lui Mirel Radoi la echipa reprezentativa nu mai este o noutate, insa atitudinea selectionerului dauneaza pe mai multe planuri. Afland in Cipru despre comunicat, capitanul ros-albastrilor este daramat din punct de vedere psihic, si asta cu doua saptamani inaintea primului meci cu Heerenveen.

IMPACARE


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.