Telefoanele mobile care zbarnaie in cinematograf sau in sala de teatru sunt o pacoste pentru public, indiferent de locul de pe glob. De multe ori s-au purtat discutii asupra legalitatii utilizarii unui dispozitiv care sa blocheze semnalul, intr-o
Telefoanele mobile care zbarnaie in cinematograf sau in sala de teatru sunt o pacoste pentru public, indiferent de locul de pe glob.

De multe ori s-au purtat discutii asupra legalitatii utilizarii unui dispozitiv care sa blocheze semnalul, intr-o incinta, pe un anumit interval orar. Cu toate acestea, diverse companii produc asemenea dispozitive. O companie japoneza a scos pe piata modelul CX 200 Portable Director II Cell Phone Jammer. Are o raza de actiune de 3 metri si blocheaza semnalul in zona timp de 70 de secunde. Acest gadget poate fi tinut in buzunarul de la pantaloni, pretul sau fiind de 70 de dolari.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.