Directorul tehnic al Rapidului, Mihai Stoica, a revenit ieri in tara dupa ce a urmarit pe viu prima partida oficiala sustinuta in acest an de Hertha Berlin, 1-1 pe teren propriu cu Hannover. ""Hertha este o echipa imprevizibila, cu cateva individ
Directorul tehnic al Rapidului, Mihai Stoica, a revenit ieri in tara dupa ce a urmarit pe viu prima partida oficiala sustinuta in acest an de Hertha Berlin, 1-1 pe teren propriu cu Hannover.

""Hertha este o echipa imprevizibila, cu cateva individualitati care pot face diferenta in orice moment, dar, in ansamblu, nu este peste Feyenoord. Ne asteapta o dubla mansa grea, in care sansele sunt egale, dupa parerea mea. Boateng, Basturk si Marcelinho mi se par jucatorii cei mai periculosi ai nemtilor"", a spus Stoica pentru site-ul oficial al giulestenilor. Oficialul rapidist a fost mirat de faptul ca Hertha a schimbat de mai multe ori sistemul de joc impotriva lui Hannover: ""Boateng a inceput pe banda stanga si a terminat ca fundas central. Probabil ca aceasta a fost urmarea avantajului numeric de o repriza pe care l-a avut Hertha si a faptului ca gazdele au fost nevoite sa riste pentru a obtine egalarea, venita, in cele din urma, in ultimul minut, oarecum norocos, la singura lor ocazie clara"". (Ionut Paduraru)


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.