Directorul Serviciului de Protectie si Paza (din decembrie 2005)
Varsta: 42 de ani 1999-2002: A detinut functia de sef de Stat Major la Brigada 11 Mobila Jandarmi Bucuresti 2002-2005: Fost comandant al Brigazii Speciale de Interventie
Directorul Serviciului de Protectie si Paza (din decembrie 2005)
Varsta: 42 de ani 1999-2002: A detinut functia de sef de Stat Major la Brigada 11 Mobila Jandarmi Bucuresti 2002-2005: Fost comandant al Brigazii Speciale de Interventie a Jandarmeriei ""Vlad Tepes"" Vestea ca s-ar fi atentat la viata presedintelui Traian Basescu a facut ieri mare valva. Cateva ziare si televiziunile au avut drept cap de afis ""bomba"" gasita de sepepisti in hidrantul de la etajul I al Prefecturii Vrancea, de Ziua Unirii, cand Traian Basescu a fost prezent la Focsani. In urma telefonului anonim care anunta ""bomba"", birourile functionarilor au fost minutios controlate cu aparatura de detectare a metalelor si cu caini-lup, iar dispozitivul gasit a fost dus pentru a fi analizat. Dupa ipoteze si scenarii carora li s-au dedicat spatii ample, Lucian Pahontu, directorul SPP, a pus lucrurile la punct, explicand ca ""bomba"" era de fapt ""o teava de culoare galbena din material plastic, cu o lungime de 5-7 cm, doua fire si o bucata de metal"", care nu a prezentat nici un pericol pentru viata presedintelui. Pentru ca a avut taria sa dezamorseze o bomba mediatica, refuzand tentatiile supralicitarii unor merite ale institutiei prin aducerea acestei stiri la justa ei valoare, Jurnalul National il declara pe seful SPP, Lucian Pahontu, ""Omul zilei"".


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.