Sporturi extreme de iarna Muntii Buttermilk din Aspen, Colorado, au fost luati cu asalt de iubitorii sporturilor extreme. Jeremy Stenberg (foto) exerseaza pentru calificarile la sectiunea Moto X Best Trick din cadrul Winter X Games. Bordel in

Sporturi extreme de iarna

Muntii Buttermilk din Aspen, Colorado, au fost luati cu asalt de
iubitorii sporturilor extreme. Jeremy Stenberg (foto) exerseaza pentru calificarile la sectiunea Moto X Best Trick din cadrul Winter X Games.

Bordel in clinica medicala

Un doctor din Noua Zeelanda si-a transformat clinica medicala in bordel. Neil Benson s-a plans ca nu primeste suficienta finantare din partea autoritatilor si numarul clientilor era din ce in ce mai mic. Pentru ""a nu ramane pe drumuri"", neozeelandezul s-a ""reprofilat"".

Australia - Fara blugi in scoala
Australia de Vest, cel mai mare din cele sase state ale continentului de la antipozi, se pregateste sa interzica purtarea blugilor in scoli. Noua regula urmeaza sa intre in vigoare in institutiile de invatamant din 2007. ""Materialul din care sunt confectionati blugii este asociat cu tinutele de week-end, cu timpul liber. El nu mai este acceptabil in scoli si noi incercam sa ridicam nivelul"", au declarat reprezentantii Ministerului Educatiei.
Impiedicat - A spart vase vechi de 300 de ani
Un vizitator a spart trei vase chinezesti din Dinastia Qing, dupa ce s-a impiedicat in sireturi, intr-un muzeu din Cambridge (sud-estul Angliei), relateaza AFP. Nefericitul vizitator, al carui nume nu a fost dat publicitatii, si-a pierdut echilibrul pe o scara si a cazut peste trei vase chinezesti de la sfarsitul secolului al XVII-lea si inceputul secolului al XVIII-lea. Barbatul a fost ""deconspirat"" de camerele de supraveghere ale muzeului.
Londra - Ridicarea mainii, interzisa
O scoala din estul Londrei a luat decizia de a interzice ridicatul mainii atunci cand elevii stiu raspunsul corect. Mai-marii institutiei de invatamant au considerat ca micutii se simt frustrati atunci cand profesorii pun pe altcineva sa raspunda. ""De fiecare data, aceiasi elevi sunt cu mana pe sus, in timp ce ceilalti stau linistiti. Cadrele didactice sunt nevoite astfel sa numeasca si pe cineva din randul celor care nu sunt activi. Copiii care stiu raspunsul corect se vor simti frustrati"", a declarat Andrew Buck, directorul scolii. El a adaugat ca, pentru a nu se rusina ca nu stiu lectia, copiii pot nominaliza un alt elev sa raspunda.
Meteo - La Lisabona a nins dupa 52 de ani
La Lisabona a nins pentru prima data dupa 52 de ani, iar zapada a acoperit tot centrul tarii si o parte din nord, provocand intreruperea circulatiei pe cinci autostrazi si pe mai multe drumuri nationale si pe departamentale, relateaza Agentia de presa SDA-ATS. Locuitorii din Lisabona nu au mai vazut zapada de la 2 februarie 1954, potrivit Institutului de meteorologie. In regiunea Guarda, in nord, temperatura a ajuns la - 8°Celsius si mai multe canalizari au inghetat, potrivit responsabililor din cadrul protectiei civile. Vremea nevaforabila a cauzat, de asemenea, mai multe accidente rutiere, soldate cu circa 10 raniti.
Stop cardiac - Hot slab de inger
Un caz curios, demn de o publicatie umoristica, a avut loc in cea mai selecta zona a capitalei braziliene - Ipanema. Proprietarul unei masini parcate pe o straduta linistita din cartier s-a suparat foarte tare cand a descoperit ca automobilul sau a fost spart. Dar supararea i s-a transformat in groaza
atunci cand, deschizand portiera, a vazut pe bancheta din fata un om mort. Se pare ca hotul ghinionist a facut stop cardiac in timp ce incerca sa fure casetofonul.
Scotia / Cainele-problema
Un cuplu din Scotia trebuie sa inchirieze camera la hotel ori de cate ori doreste cateva clipe de intimitate. Motivul: Bailey, cainele Yorkshire terrier al familiei. Phil Woodlock si Jacqui Mallin nu pot dormi impreuna din cauza geloziei iesite din comun a patrupedului. Singura solutie ramanea hotelul. In cele din urma, scotienii au apelat la serviciile unui dresor, care l-a pus ""cu botul pe labe"" pe terrier. ""Era un fel de «relatie in trei», iar Bailey era masculul dominant. De aici si gelozia excesiva"", a declarat dresorul.
Rubrica realizata de Adriana V. Paduraru


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.