Intre primarul general, Adriean Videanu (PD) , si Ludovic Orban, viceprimar general (PNL), mocneste un conflict. DISPUTE. Marul discordiei este modul in care va fi aplicata Legea 10 pe 2001, privind regimul juridic al unor imobile preluate in mod
Intre primarul general, Adriean Videanu (PD) , si Ludovic Orban, viceprimar general (PNL), mocneste un conflict.

DISPUTE. Marul discordiei este modul in care va fi aplicata Legea 10 pe 2001, privind regimul juridic al unor imobile preluate in mod abuziv in perioada comunista. Ieri, la Primaria Capitalei a avut loc o discutie pe aceasta tema intre primarii de sector si edilul-sef. Interesant este ca Orban nu a fost invitat sa participe la discutie, cu
toate ca este presedintele Comisiei de aplicare a Legii 10.
COMISII. ""Din cauza faptului ca aplicarea Legii 10 se face lent, am decis sa infiintam mai multe comisii, sase la numar, pe structura fiecarui sector.
Decizia va ramane la Primaria Capitalei, sectoarele desemnand cate un reprezentant"", a declarat ieri Videanu, invocand faptul ca legea ii permite acest lucru.
De cealalta parte, Orban spune ca acest lucru nu este posibil. ""Ca sa poata infiinta sase comisii, trebuie sa modifice legea"", declara Orban, care spune ca solutioneaza pe zi in jur de 40 de dosare, in doi ani rezolvand problema.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.