Dragoni, cristale, lupi Printul Mirko lupta pentru a dovedi fortele raului care l-au lasat fara tron. Pentru asta va trebui sa ucida un dragon, sa gaseasca trei copii rataciti, niste cristale, ori sa apere un sat de lupi si vrajitoare. Pe masura
Dragoni, cristale, lupi

Printul Mirko lupta pentru a dovedi fortele raului care l-au lasat fara tron. Pentru asta va trebui sa ucida un dragon, sa gaseasca trei copii rataciti, niste cristale, ori sa apere un sat de lupi si vrajitoare. Pe masura ce jocul evolueaza, poti controla si alte personaje carora le poti comanda sa se aseze in diverse formatii de lupta, sa atace, sa se furiseze ori sa doarma pentru a-si reface fortele. Viata fiecaruia se reface in timp, dar atunci cand dorm puterile li se refac de patru ori mai repede, cu conditia ca in apropiere sa nu se afle inamici. Fiecare personaj poate avansa in nivel castigand experienta si imbunatatindu-si rezistenta si eficienta in lupta. Aceste valori pot fi marite cu ajutorul artefactelor.
In multiplayer, vacile au cel mai important rol in lupta. Depasesc vajnicii osteni pentru ca sunt singurele care produc resurse, adica lapte. Prin urmare, trebuie pazite ca ochii din cap, pentru ca mor foarte usor. Si vacile castiga experienta si au o productivitate mai mare daca puneti o pastorita sa le pazeasca. Soacra este un alt personaj cheie, capabila sa captureze cladiri inamice! Alt avantaj care sa te determine sa faci rost de o soacra este ca, in prezenta sa, taranii construiesc de doua ori mai repede. Atunci cand pui un taran sa construiasca o cladire, poate fi ajutat de semenii aflati in jurul sau.
Inainte de a porni la razboi, ai nevoie de un procesor la 1,2 Ghz, 256 MB RAM si placa video de 32 de mega.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.