Cateva sute de localnici au insotit ieri familia Dodan, care si-a inmormantat fetita ucisa de Adrian Florescu.
Plini de durere, parintii si-au ingropat copilul in cimitirul din localitatea constanteana Nazarcea, sat in care s-au mutat la scur
Cateva sute de localnici au insotit ieri familia Dodan, care si-a inmormantat fetita ucisa de Adrian Florescu.
Plini de durere, parintii si-au ingropat copilul in cimitirul din localitatea constanteana Nazarcea, sat in care s-au mutat la scurt timp de la disparitia micutei de doar 5 ani. LESINURI. Cortegiul a fost insotit de aproape toti oamenii din sat si chiar de copii care priveau nedumeriti si nu stiau prea bine ce se intampla. Mama Andreei, care este insarcinata in 6 luni, nu a rezistat ceremoniei religioase si a lesinat de cateva ori. Mai are trei copii acasa de crescut.
Oamenii din Nazarcea il condamna cu vorbe grele pe Adrian Florescu si nu cred ca un om sanatos ar fi fost in stare de o asemenea fapta, iar preotul bisericii din Nazarcea crede ca el va fi pedepsit de D-zeu prin mana legii. Andreea Dodan a fost descoperita ingropata in urma cu cateva zile dupa o ancheta care a durat 6 luni, timp in care cel care a ucis-o si a violat-o a reusit sa-i pacaleasca pe anchetatori participand la cautarile disperate ale parintilor.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.