Mi-e jena sa recunosc, dar o s-o fac totusi: mie-mi place noul single al trupei Akcent, ala cu ""jochero un momento con tigo"" (pentru cei care s-au apucat deja sa carteasca in privinta grafiei, sa anuntam imediat ca toate erorile de scriere sunt fac
Mi-e jena sa recunosc, dar o s-o fac totusi: mie-mi place noul single al trupei Akcent, ala cu ""jochero un momento con tigo"" (pentru cei care s-au apucat deja sa carteasca in privinta grafiei, sa anuntam imediat ca toate erorile de scriere sunt facute dinadins, care este!).

Piesa e facuta parca anume pentru salile de aerobic, in care, pe ritmuri armonioase, se ridica picioarele (unu-doi, si unu, si doi). E genul ala de melodie vesela in care poti transmite chiar si mesaje tragice, de genul ""ma sinucid diseara/caci vreau sa fie vara, urmat de u-la-la-la"". In afara de ritmul alert, nimic altceva nu mai conteaza.
Discomanii iremediabili si pasionatele de aerobic dupa serviciu pot, astfel, sa rasufle usurati. Pe muzica indracita nu se poate sta locului, caloriile se consuma, ritmul cardiac bate-n acordurile muzicii, se pierde apa, se pierd kilograme, musculatura toata tresalta fericita, toata lumea e-n extaz.
Marturisesc sincer: ma numar printre maniacii pe care aceasta melodie absolut contagioasa i-a prins in ghearele ei cum prinde un paianjen o musca aiurita. Ce-i drept, nu pot sa spun ca ma dau in vant dupa videoclip. E cu baietii astia care se plimba prin oras cu un glob d-ala de discoteca in brate si cu o fata care danseaza eroticali, la 90 de grade (adica, la intretaierea a doi pereti, cu laturile AB si AC, unde ABC este un unghi de, cum spuneam, 90 de grade, sa se afle lungimea ipotenuzei, stiind ca fata are chiloti negri).
In piesa este vorba despre un el si o ea, care ea vrea sa plece si baiatul ii zice ""ol ai uant iz a chis or tu,/ooou, beibi, dont gou, aim inlav uiziu"" (tot ce-mi doresc e un pupic sau doua,/hei, mai pisi, nu pleca, m-am indragostit de tine).
Intre doua strofe, aflam, de aceasta data in espaniol (sic!!!), ca baiatul doreste un moment cu tine (jochero un momento con tigo, ceea ce, nu-i asa, ar putea pune bazele unei frumoase prietenii). Limba engleza, dublata de spaniola, versurile usor de retinut si tematoarea apropiere de un erotism de larg consum ar putea fi garantia succesului international al piesei. Pe ce punem pariu ca la vara...


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.