Problemele postului de portar cu care Steaua s-a confruntat dupa plecarea bielorosului Vasili Hamutovski s-au rezolvat. Ros-albastrii l-au transferat pe portarul echipei portugheze Boavista Porto, Carlos Alberto Fernandes. Mihai IgiroSanu Pr

Problemele postului de portar cu care Steaua
s-a confruntat dupa plecarea bielorosului Vasili Hamutovski s-au rezolvat. Ros-albastrii l-au transferat pe portarul echipei portugheze Boavista Porto, Carlos Alberto Fernandes.

Mihai IgiroSanu

Presedintele executiv al campioanei en-titre, Mihai Stoica, s-a deplasat in acest week-end in Portugalia, la Porto, unde a negociat cu conducerea clubului Boavista transferul portarului in varsta de 26 de ani, nascut in capitala statului Congo, Kinsasha.
CONTRACT. Discutiile s-au incheiat sambata seara, cand MM a obtinut acordul lusitanilor, care au acceptat sa-l cedeze pe Fernandes la Steaua. Portarul despre care presa din Portugalia a scris ca este cel mai in forma la aceasta ora va fi detinut in coproprietate de cele doua cluburi. El va semna un contract pe trei ani si jumatate cu gruparea din Ghencea si s-a alaturat, de aseara, lotului condus de Cosmin Olaroiu, in Cipru. ""Am ajuns la cea mai buna echipa din Romania si sper sa castig titlul cu aceasta"", a declarat Fernandes pentru cotidianul portughez Oa€™Jogo.
ADIO. El s-a inteles cu presedintele executiv al Stelei dupa ce vineri seara aparase poarta Boavistei in meciul castigat cu 1-0 pe terenul celor de la Pacos Ferreira. ""Boavista este echipa mea de suflet in Portugalia. Le doresc succes tuturor colegilor cu care am lucrat la aceasta echipa"", a mai spus portarul care a mai fost dorit in aceasta iarna de Benfica Lisabona, Alemannia Aachen sau Recreativo Huelva.

AMICAL NEAMICAL CU ZENGA


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.