Ca si la Conferinta PNL Bucuresti, care s-a desfasurat in urma cu cateva luni, nici la Conferinta femeilor liberale desfasurata sambata deputatul Mona Musca n-a putut sa-si tina discursul de la tribuna atunci cand a vrut, adica imediat dupa liderii partidului, ci a fost trecuta la categoria ""si altii"".

Deputatul liberal intentiona sa ia cuvantul in prima parte a programului, dupa discursul presedintelui Calin Popescu Tariceanu si cele ale celorlalti lideri liberali. Voia astfel sa fie auzita de toate participantele la Conferinta, de fostii sai colegi de la sefia partidului si de presa. Inaintea discursului Monei Musca, presedinta organizatiei, senatorul Norica Nicolai (foto), a anuntat insa de la tribuna ca premierul trebuie sa plece, moment in care sala s-a golit, toate femeile ducandu-se sa faca poze cu el. ""Probabil ca este o deficienta de organizare. Nu-i nici o problema, o sa vorbesc atunci cand o sa pot, dar nu plec de aici fara sa le vorbesc colegelor mele"", ameninta pe holuri Mona Musca.
ACUZE. Deputatul liberal a reusit sa-si tina discursul in partea a doua a programului si a acuzat lipsa de colaborare si de comunicare in partid. ""Cred ca ar fi momentul ca liberalii, indiferent de divergentele de opinie, sa fie uniti, solidari, sa comunice si sa accepte diversele opinii si sa renunte la excluderi"", a spus Mona Musca. Ea nu l-a crutat nici pe Tariceanu, caruia i-a amintit ce a spus, si anume ca a spus ca PNL este un partid al reformelor.
INVITATIE. Mona Musca a sustinut ca nu a primit invitatie pentru a participa la Conferinta femeilor liberale. Norica Nicolai, reconfirmata la sefia Organizatiei, a spus insa ca nu este decat o neintelegere, pentru ca femeile-parlamentar fac automat parte din organizatie. Ea a mai spus si ca Mona Musca nu a fost boicotata, ci doar ca, atunci cand a vrut ea sa vorbeasca, premierul trebuia sa plece si s-a creat o pauza in program.

NU S-A SATURAT DE FEMEI