Ministrul Sanatatii, Eugen Nicolaescu, considera ca Opozitia da dovada de ""tupeu"" cand ii cere demisia. ""PSD nu ar trebui sa aiba tupeu sa ceara demisia mea, pentru ca a stat patru ani la guvernare si a ticalosit sistemul sanitar"", a declarat
Ministrul Sanatatii, Eugen Nicolaescu, considera ca Opozitia da dovada de ""tupeu"" cand ii cere demisia.

""PSD nu ar trebui sa aiba tupeu sa ceara demisia mea, pentru ca a stat patru ani la guvernare si a ticalosit sistemul sanitar"", a declarat Nicolaescu ieri, la cateva ore dupa ce PSD anunta ca va depune motiune de cenzura pe tema legilor Sanatatii si cerea demiterea ministrului. Nicolaescu a precizat ieri ca are acordul Guvernului pentru a negocia cu grupurile parlamentare ale Opozitiei pentru trecerea prin Parlament a pachetului sau de legi. Ieri insa, PSD i-a cerut lui Nicolaescu sa-si retraga legile si sa le revizuiasca, in caz contrar amenintand ca va depune motiune de cenzura. In plus, PSD a anuntat ca va face plangere penala impotriva ministrului pentru nerespectarea deciziilor judecatoresti.
(Monica Iordache)


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.