Unul dintre cei mai valorosi compozitori si interpreti romani, Laurentiu Cazan, si-a dorit ca piesele sale sa fie cantate si de alti solisti. A constatat insa ca nici unul nu detine calitatile lui vocale. Asadar, Laurentiu compune doar pentru el...

O vreme a stat departe de scena, dar asta nu inseamna ca a ""hibernat"". In timp ce alti cantareti, cu pretentii de vedete, isi lanseaza un album in doar doua luni, Laurentiu, un perfectionist prin excelenta, a muncit mai bine de un an pentru CD-ul ""Si iarasi voi zbura"".
BOALA, BAT-O VINA! Ar fi vrut el sa inregistreze piesa ce da titlul albumului impreuna cu prietenul sau Cornel Constantiniu, dar n-a fost sa fie:
""N-am mai primit nici un raspuns de la Cornel, probabil ca, din cauza bolii, inca nu poate canta. A trecut prin multe cu operatia, noroc ca are un psihic bun. Mi-a povestit ca, pe parcursul celor 10 ore de interventie chirurgicala pe creier, a fost lucid.

I s-a facut, intr-adevar, anestezie, dar nu generala. Sa stai nemiscat, legat de maini. Un infern! Doctorul il tinea de vorba, ca sa nu adoarma"". Va mai amintiti de romantica piesa a lui Cazan ""Sunetul ploii""? La 20 de ani de la lansarea melodiei care i-a adus solistului celebritatea, aceasta va fi inclusa, in
sfarsit, pe acest nou album.
SUNETUL PLOII. In plus, Laurentiu s-a gandit sa mai realizeze inca un videoclip: ""Pe vremea lui Ceausescu, TVR mi-a regizat trei variante de clip pentru melodia «Sunetul ploii», dar acum mai vreau una, comerciala"". Spera ca tinerii solisti sa ii cante melodiile, dar s-a trezit cu refuzuri pe banda: ""Intr-adevar, sunt piese grele, pentru care iti trebuie o voce foarte buna. Acum realizez ca ceea ce compun doar eu pot canta"".
Nici macar varul lui, Serban, component al ""Scolii vedetelor"" (TVR 1), nu ii calca pe urme: ""I-am prezentat o melodie, dar a recunoscut ca-l depaseste din punct de vedere vocal"".
Noul album va fi lansat cel mult peste o luna, atat
in Romania, cat si in
Canada.