Echipele romanesti favorite in lupta pentru titlu isi continua pregatirea in Cipru, la temperaturi ce trec uneori de 20 de grade.

RAPID. Antrenorul Razvan Lucescu nu s-a aratat ingrijorat nici dupa cea de-a doua infrangere suferita in Cipru, 0-3 cu Metalurg Donetk, echipa lui Marian Aliuta. Desi meciul a fost decis de trei mari greseli de aparare, ale lui Coman, Maftei si Minca, Lucescu a remarcat plusurile echipei: ""Este normal sa nu fie meciuri foarte bune fiindca e o perioada cu doua antrenamente pe zi. Am observat o crestere de forma la Viorel Moldovan"". Giulestenii au aflat ieri ca meciurile cu Hertha Berlin, din 16-imile Cupei UEFA, vor fi conduse de brigazi din Spania si Franta. Turul va fi condus la centru de Eduardo Iturralde Gonzalez, iar returul de Bertrand Layec.
STEAUA. In locul lui Vasili Hamutovski, plecat la o echipa din Rusia, in Ghencea ar putea ajunge portarul formatiei portugheze Nacional Madeira, aflata pe locul 3 in actuala editie de campionat. Acesta se numeste Henrique Hilario, are 30 de ani si a evoluat patru etape in acest sezon. Daca tratativele se finalizeaza, jucatorul se va alatura duminica delegatiei steliste in Cipru. Altfel, antrenorul Cosmin Olaroiu a ramas cu un singur secund, Dumitru Bolborea, dupa ce Andrei Speriatu a preluat echipa secunda a clubului saudit Al Hilal.
DINAMO. ""Cainii"" au ocupat locul trei la patrulaterul organizat in memoria fotbalistului maghiar Gabor Zavadszky, decedat luna trecuta. Elevii lui Esteban Vigo au pierdut intai la lovituri de departajare partida cu Apollon, iar apoi s-au impus, tot la penaltiuri, in fata selectionatei jucatorilor unguri din Cipru. Intalnirile, desfasurate pe durata a 30 de minute, au fost dominate copios de dinamovisti, care nu au reusit insa sa inscrie, ambele terminandu-se la egalitate, 0-0.

DECES IN FAMILIA HAGI