La o saptamana dupa ce firma Expanet Limited a perfectat un contract de sponsorizare cu Steaua, compania Calder-A International a atras-o pe Nadia Comaneci. Scopul este acelasi: imbunatatirea imaginii RAFO. SCOP. Fosta gimnasta a semnat ieri con
La o saptamana dupa ce firma Expanet Limited a perfectat un contract de sponsorizare cu Steaua, compania Calder-A International a atras-o pe Nadia Comaneci.

Scopul este acelasi: imbunatatirea imaginii RAFO.
SCOP. Fosta gimnasta a semnat ieri contractul, Nadia motivandu-si decizia prin faptul ca toti banii obtinuti astfel vor fi folositi in scopuri caritabile la clinica ce-i va purta numele. Intelegerea semnata de fosta campioana mondiala si olimpica reprezinta a doua actiune de redresare a imaginii RAFO prin intermediul sportului, dupa ce, compania Expanet Trading Ltd., care face parte din acelasi grup cu Calder-A International, a incheiat un contract de sponsorizare cu Steaua. ""Primul motiv pentru care am acceptat a fost sprijinul pe care RAFO il va acorda Clinicii Nadia Comaneci, din Bucuresti, ce va acorda ingrijiri copiilor orfani. Aceasta e finalizata in proportie de trei sferturi. Apoi, a contat si faptul ca RAFO este din Onesti, orasul meu natal"", a spus fosta mare gimnasta.
PERFORMANTA. La randul sau, managerul general al RAFO, Marin Anton, a afirmat: ""Ne-am asociat cu Steaua pentru a comunica tuturor ideea de echipa, iar cu Nadia Comaneci pentru ca reprezinta imaginea performantei absolute"". Intelegerea prevede realizarea unui spot video si a mai multor materiale publicitare, precum si participarea fostei campioane la actiunile cu caracter social organizate de RAFO. Fosta gimnasta a spus ca stie de problemele in care a fost implicata compania RAFO. ""Sunt convinsa ca pe viitor se vor rezolva toate, iar colaborarea noastra va fi una de nota 10"", a declarat Nadia.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.