Marti seara, dupa ce a plecat din studioul emisiunii ""Miezul problemei"", de la National TV, principalul finantator al Stelei, Gigi Becali, a fost implicat intr-un accident de circulatie. Aflat la volanul limuzinei sale, in apropiere de locuinta

Marti seara, dupa ce a plecat din studioul emisiunii ""Miezul problemei"", de la National TV, principalul finantator al Stelei, Gigi Becali, a fost implicat intr-un accident de circulatie.

Aflat la volanul limuzinei sale, in apropiere de locuinta sa din Pipera, boss-ul din Ghencea a fost lovit de un tir care nu s-a asigurat inainte sa execute un viraj de dreapta.
SPAIMA. Autoturismul ""Maybach"" al lui Becali a fost avariat pe partea stanga, insa accidentul nu a avut alte urmari mai grave. ""M-am speriat. Am stat sa ma gandesc ca putea sa fie un accident fatal si se poate spune ca am vazut moartea cu ochii. Noroc ca am avut inspiratia de a frana la timp, pentru ca altfel ma strivea. Nu sunt suparat. O sa trimit masina la reparatii, in Germania"", a declarat Becali.
INTERVENTIE. Liderul campioanei a dezvaluit ca incidentul putea avea urmari mult mai grave. ""Eu eram cu o masina de bodyguarzi in spate si cu alti doi in masina. Si astia au sarit la soferul tirului, dar am intervenit eu. Le-am spus sa lase omul in pace, pentru ca astea se intampla. Ce sa faca omul? Ca era ora 1 sau 2 noaptea si el era singur. S-a trezit cu sase haidamaci pe el, ca a facut un accident. Eu inteleg oamenii. Pot sa injur pe cineva care face ceva voit, dar un om care a patit asa ceva nu merita sa-i spun vorbe urate sau sa pateasca altceva"", a incheiat Gigi Becali. In luna martie a anului trecut, el a mai fost implicat intr-un accident, la chiar cateva zile dupa ce isi cumparase limuzina in valoare de aproximativ 500.000 de dolari, lovind usor un stalp al barierei din parcarea hotelului. ""Marriott"".

BODYGUARZII, LA UN PAS DE BATAIE


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.