Presedintele FRF, Mircea Sandu, a plecat ieri catre Montreux, impreuna cu Adalbert Kassai, unde vineri va avea loc tragerea la sorti a preliminariilor CE din 2008, DORINTA. Referitor la potentialii adversari ai ""tricolorilor"", care se gasesc in
Presedintele FRF, Mircea Sandu, a plecat ieri catre Montreux, impreuna cu Adalbert Kassai, unde vineri va avea loc tragerea la sorti a preliminariilor CE din 2008,

DORINTA. Referitor la potentialii adversari ai ""tricolorilor"", care se gasesc in cea de-a doua urna valorica, ""Nasua€™"" si-a exprimat speranta ca adversara Romaniei din randul capilor de serie sa fie reprezentativa Angliei. ""Ar fi interesant sa jucam cu Anglia, pentru ca am avea sansa sa castigam si sportiv, si financiar"", a spus Sandu. In acelasi timp, insa, Sandu a afirmat ca nationala pregatita de Victor Piturca ar avea mai multe sanse de calificare daca din prima grupa valorica va intalni Grecia sau Portugalia: ""Bineinteles ca ne gandim sa picam cu niste adversari mai putin redutabili. Intre Olanda, Franta, Anglia, Portugalia si Grecia, le-as prefera pe ultimele doua"".
STADION. Cum scandalul legat de realizarea unei arene pentru echipa nationala este in toi dupa ce UEFA a dat un ultimatum, pana in 2009, pentru imbunatatirea radicala a conditiilor de joc, Mircea Sandu este de parere ca echipa nationala trebuie sa joace cele mai importante meciuri la Bucuresti, pe stadionul ""National"" din complexul ""Lia Manoliu"". De asemenea, celelalte partide ar putea fi disputate la Timisoara, Constanta sau Craiova.
SUSTINERE. Referitor la diferendul dintre selectionerul Victor Piturca si fundasul stelist Mirel Radoi, Sandu a declarat ca a incercat o reconcilere intre cei doi. ""Eu spun ca Radoi greseste ca nu isi schimba atitudinea. Piturca nu are nevoie de scuze publice, pentru ca nu a fost jignit in public, dar Radoi ar trebui sa-l caute primul si sa lamureasca lucrurile. Eu ii acord credit total lui Piturca in aceasta problema"", a mai spus boss-ul FRF.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.