O echipa de monitorizare a Inspectoratului General al Politiei Romane(IGPR) a efectuat un test in sase sectii de politie din Capitala, pentru a vedea timpul de reactie al oamenilor legii in cazul unei sesizari la numarul de urgenta 112. Dupa ce a
O echipa de monitorizare a Inspectoratului General al Politiei Romane(IGPR) a efectuat un test in sase sectii de politie din Capitala, pentru a vedea timpul de reactie al oamenilor legii in cazul unei sesizari la numarul de urgenta 112.

Dupa ce au fost alese aleatoriu sectiile 1, 8, 12, 14, 18 si 22, evaluatorii au simulat un eveniment si l-au semnalat prin intermediul unui apel la 112.
TIMP. Cei mai rapizi au fost politistii de la Sectia 22 (Drumul Taberei) care au reusit sa ajunga la fata locului in doar cinci minute, iar cel mai lung timp de reactie s-a inregistrat la Sectia 18, respectiv 12 minute. Timpul de interventie la Sectia 1, care acopera zona ultracentrala a orasului, a fost de 11 minute, deoarece echipajul care a intervenit s-a orientat greu in teren, solicitand repetat ofiterului de serviciu lamuriri, iar traficul aglomerat a ingreunat situatia. Conform conducerii IGPR, astfel de controale vor continua si la alte unitati de politie. (Radu Crivat)


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.