""Mamica"" personajului Harry Potter
Varsta: 40 ani Seria ""Harry Potter"": ""Harry Potter and the Half-Blood Prince"" (2005), ""Harry Potter si piatra filozofala"" (1997), ""Harry Potter si camera secretelor"" (1998), ""Harry Potter si prizon
""Mamica"" personajului Harry Potter
Varsta: 40 ani Seria ""Harry Potter"": ""Harry Potter and the Half-Blood Prince"" (2005), ""Harry Potter si piatra filozofala"" (1997), ""Harry Potter si camera secretelor"" (1998), ""Harry Potter si prizonierul de la Azkaban"" (1999), ""Harry Potter si pocalul de foc"" (2000), ""Harry Potter si ordinul Phoenix"" (2003) Scriitoarea Joanne Kathleen Rowling, autoarea celebrei serii de carti care il are ca personaj principal pe Harry Potter, va fi prezenta in aceasta seara la Sala Unirii a Palatului Parlamentului Romaniei, la un dineu caritabil ce face parte din actiunea ""Romania pentru copiii Europei"". In cadrul dineului se va desfasura o licitatie cu scopul strangerii de fonduri pentru cauza copiilor din orfelinatele romanesti, dar si europene. Pe parcursul vizitei sale in Romania, scriitoarea se va intalni cu premierul Tari-ceanu si cu presedintele Traian Basescu. Cunoscuta pentru implicarea sa in campanii de acest gen, J.K. Rowling va contribui la strangerea de fonduri printr-o donatie de zece exemplare din seria ""Harry Potter"", cu autograf. Pentru prezenta sa la Bucuresti in sprijinul actiunilor caritabile dedicate copiilor din orfelinatele romanesti si europene, Jurnalul National o declara pe J. K. Rowling ""Omul zilei"".


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.