Dupa ce l-a eliminat pe favoritul numarul 2, americanul Andy Roddick, tanarul cipriot de 20 de ani, Marcos Baghdatis (foto) a reusit sa-l trimita acasa, in sferturile de finala, si pe croatul Ivan Ljubicici, cap de serie numarul 7, pe care l-a invi

Dupa ce l-a eliminat pe favoritul numarul 2, americanul Andy Roddick, tanarul cipriot de 20 de ani, Marcos Baghdatis (foto) a reusit
sa-l trimita acasa, in sferturile de finala, si pe croatul Ivan Ljubicici, cap de serie numarul 7, pe care l-a invins cu 6-4, 6-2, 4-6, 3-6, 6-3.

LUPTATOR. Marea revelatie a Grand Slam-ului de la Melbourne, Baghdatis, a demonstrat o incredibila capacitate de efort, surclasandu-l in primele doua seturi pe experimentatul croat, aflat la cel de-al 20-lea turneu de mare slem din cariera. Ljubicici a revenit incredibil, datorita unui serviciu nimicitor, egaland la seturi, insa cipriotul s-a impus in setul decisiv. In semifinale, Baghdatis il va intalni pe argentinianul David Nalbandian, care ieri l-a invins pe francezul Santoro. ""Este de necrezut pentru mine ca am ajuns pana aici. Aveam ceva sperante, dar nu credeam ca voi accede in semifinale. Urmatorul meci va fi mult mai greu, dar sper ca o sa-mi revin fizic si ca voi fi pregatit pentru confruntarea cu Nalbandian"", a declarat Baghdatis.
FEMININ. In turneul feminin, belgianca Justine Henin-Hardenne (cap de serie nr.5) a reusit ieri calificarea in semifinale, eliminand-o pe lidera mondiala, americanca Lindsay Davenport, cu scorul de 2-6 6-2 6-3. In celalalt sfert de finala al zilei, rusoaica Maria Sarapova a castigat duelul cu compatrioata sa, Nadia Petrova, 7-6 (6), 6-4.

JUNIOARE BUNE


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.