Directorul general al Centrului de Sociologie Urbana si Regionala CURS
Varsta: 36 ani Doctorand in Sociologie, Master in Politologie, Licentiat in Sociologie, Universitatea din Bucuresti Are peste 50 de aparitii in reviste si carti de specia
Directorul general al Centrului de Sociologie Urbana si Regionala CURS
Varsta: 36 ani Doctorand in Sociologie, Master in Politologie, Licentiat in Sociologie, Universitatea din Bucuresti Are peste 50 de aparitii in reviste si carti de specialitate din Romania si strainatate Sondajul de opinie realizat de CURS, la cererea Jurnalului National, avand ca subiect perceptia electoratului asupra PSD in urma scandalului ""Matusa Tamara"", a fost difuzat pe toate canalele media, generand dezbateri incinse. Sondajul arata ca principalul partid de opozitie a pierdut doua procente fata de luna noiembrie a anului trecut si ca Alianta D.A. se pastreaza la acelasi procent de 42%, obtinut si in luna noiembrie 2005. Sondajul a fost realizat in perioada 18-21 ianuarie, pe un esantion de 1.005 subiecti in varsta de peste 18 ani si este reprezentativ la nivel national. Analiza sociologica a credibilitatii liderului PSD si a pozitiei partidului in randul electoratului dupa scandalul mostenirii primite de Adrian Nastase a dat nastere la discutii si controverse. Pentru ca sondajul realizat de CURS a fost in atentia tuturor, Jurnalul National il declara pe Sebastian Lazaroiu ""Omul zilei"".


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.