Xerox a lansat o noua aplicatie conceputa pentru a facilita circulatia documentelor in birouri de orice marime. Programul FreeFlow SMARTsend permite utilizatorilor sa captureze, sa transforme, sa stocheze si sa partajeze documentele rapid si usor, cu
Xerox a lansat o noua aplicatie conceputa pentru a facilita circulatia documentelor in birouri de orice marime. Programul FreeFlow SMARTsend permite utilizatorilor sa captureze, sa transforme, sa stocheze si sa partajeze documentele rapid si usor, cu ajutorul sistemelor multifunctionale Xerox.
Spre exemplu, procesul de distribuire rapida a unui document de 50 de pagini catre mai multe destinatii precum e-mail-ul, un server de stocare, o imprimanta si un sistem de management al documentelor poate presupune o multime de etape care necesita timp si costuri suplimentare.
Cu ajutorul noului program, orice utilizator poate realiza acest proces intr-o singura etapa. Documentele pot fi convertite intr-o varietate de formate digitale standard precum PDF, JPEG si TIFF. Cu ajutorul tehnologiei de recunoastere optica a caracterelor, programul poate transforma documentele si in fisiere editabile de tipul celor Excel, Word, PowerPoint sau searchable PDF (PDF de tip imagine identic cu originalul scanat, dar in care se poate identifica textul).


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.