Partiile Sorica si Cazacu au fost pline in acest week-end. Turistii s-au distrat in zapada, prin barurile din apropiere sau la concertul care a avut loc sambata seara. Ca de obicei, ziua de ieri a fost una plina la Azuga. Toti turistii, indifere

Partiile Sorica si Cazacu au fost pline in acest week-end. Turistii s-au distrat in zapada, prin barurile din apropiere sau la concertul care a avut loc sambata seara.

Ca de obicei, ziua de ieri a fost una plina la Azuga. Toti turistii, indiferent daca schiaza sau nu, s-au indreptat catre partiile Sorica si Cazacu, devenite cele mai importante locuri din statiunea prahoveana.
PERFECT. Zapada este destula, astfel ca schiorii nu intampina nici un fel de probleme. Doar la telescaun e coada, iar drumul pana la statia superioara dureaza cam 20 de minute. ""Nu conteaza ca asteptam atat pana mergem sus. Pentru schi as face orice. Vin la partia asta de la 5 ani si nu vreau sa mai merg in alta parte"", spune un mosulica din Pitesti, care are pe langa el doua copile. ""Sunt nepotelele mele si trebuie sa le invat cat mai repede sa schieze"".

AGLOMERATIE. Partia pare neincapatoare pentru cei care se bucura de munte


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.