Fostul fundas al Stelei Tiberiu Curt (foto) a devenit de ieri dupa-amiaza jucator al rivalilor din Soseaua Stefan cel Mare, fotbalistul semnAnd un contract valabil pAna la vara cu gruparea a€žalb-rosie", cu drept de prelungire pe un an. SU
Fostul fundas al Stelei Tiberiu Curt (foto) a devenit de ieri dupa-amiaza jucator al rivalilor din Soseaua Stefan cel Mare, fotbalistul semnAnd un contract valabil pAna la vara cu gruparea a€žalb-rosie", cu drept de prelungire pe un an.
SURPRIZa. Fotbalistul a fost dorit la Dinamo n mod expres de antrenorul spaniol Esteban Vigo, cei doi colaborAnd pAna acum de doua ori, la Universitatea Craiova si FC National. Prin aducerea lui Curt, care se pregatea sa semneze cu Farul, dinamovistii au economisit bani, deoarece jucatorul a venit din postura de jucator liber. Refacut complet dupa o accidentare la genunchi care l-a tinut pe tusa tot anul trecut, Curt s-a alaturat ieri componentilor lui Dinamo, care au plecat aseara catre Cipru. Tehnicianul Esteban Vigo va avea sub observatie 25 de jucatori, acestia fiind Gaev, Munteanu, Matache (portari), Mihut, I. Balan, Galamaz, Moti, L. Goian, Curt, Pulhac, R. Stefan, Fl. Petre, Grigorie, Margaritescu, Zicu, Vl. Munteanu, C. Munteanu, Ad. Cristea, Ropotan, Danciulescu, Cl. Niculescu, Fl. Bratu, Baltoi, L. Ganea si I. Iordache (jucatori de cAmp). a€žAlb-rosiii" vor participa la un turneu alaturi de Apollon Limassol, Ferencvaros si o selectionata a fotbalistilor maghiari care evolueaza n Cipru. De asemenea, Dinamo va mai juca doua amicale, la 28 ianuarie cu Neuchatel Xamax (Elvetia), iar la 30 ianuarie cu sArbii de la FK Buducnost.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.