Justin Timberlake lucreaza cu trei producatori pentru cel de-al doilea album solo, care ar putea fi lansat in cursul acestui an prin intermediul casei de discuri Jive. Pe langa producatorul Rick Rubin, Justin a apelat si la serviciile lui Timbaland
si Will.i.am (component al formatiei The Black Eyed Peas).

Wilson Pickett nu mai e printre noi
Legendarul solist soul Wilson Pickett a incetat din viata in cursul zilei de joi, 19 ianuarie 2006, la varsta de
64 de ani, in urma unui atac de cord. Muzicianul, care in ultimul an a fost foarte bolnav, a decedat intr-un spital din Virginia/SUA, in apropiere de locuinta sa. El este cunoscut in special pentru piesele ""Mustang Sally"" si ""In The Midnight Hour"". Nascut in Pratville/Alabama/ SUA, Wilson Pickett a cunoscut succesul in cariera muzicala inca din adolescenta, in anii a€™60, cand s-a alaturat grupului The Falcons. El poate fi auzit pe piesa ""I Found A Love"", care de altfel a ajuns pe primul loc in clasamentul american. Dupa ce a semnat un contract solo cu casa de discuri Atlantic Records, Pickett a compus piesa ""In The Midnight Hour"", pe care a lansat-o in anul 1965. Partitura de chitara este sustinuta de celebrul Steve Cropper. Au urmat piesele ""Mustang Sally"", ""Funky Broadway"", ""Land Of 1.000 Dances"" si ""Shea€™s Looking Good"". In total, Wilson Pickett a ajuns de cinci ori pe primul loc in clasamentul american r&b. In anul 1991 a fost introdus in Rock And Roll Hall Of Fame, iar ultimul sau album, intitulat ""Ita€™s Harder Now"", a fost lansat in anul 1999. Wilson Pickett va fi inmormantat langa mama lui in Louisville/ Kentuky/SUA. In urma lui raman logodnica sa si patru copii.
La 80 de ani, turneu de adio
Desi a implinit 80 de ani, B.B. King spune ca abia acum va efectua turneul sau de adio. King va incepe seria de concerte sub numele ""Farwell Tour"" in luna martie, dar publicistul sau, Jerry Digney, a precizat ca primul spectacol va avea loc la Chicago, la data de 16 februarie 2006. El a mai precizat ca, dupa incheierea turneului international, B.B. King nu va renunta la concerte in Statele Unite ale Americii. ""Nu imi dau seama ca am 80 de ani decat atunci cand urc un deal sau scarile. Atat timp cat publicul imi cumpara albumele si vine la concertele mele, nu vad ce altceva as putea face"", a declarat B.B. King. Purtatorul sau de cuvant a precizat faptul ca B.B. King a efectuat turnee in fiecare din cei 60 de ani de cariera.
Casatorita de presa
Kelly Clarkson este uimita de numarul mare de fani care cred ca este casatorita cu fostul sau coleg din cadrul concursului televizat ""American Idol"", Justin Guarini. Clarkson
l-a intrecut pe Guarini in cadrul primei editii a ""American Idol"", in anul 2002, si au jucat impreuna un filmul ""From Justin To Kelly: With Love"", care a fost un esec total. Tanara solista spune ca de multe ori citeste in presa tot felul de articole care nu au nici un temei real. ""Nu am citit nimic rau despre mine, dar am fost casatorita de presa. Probabil ca as face acest lucru numai daca as fi drogata. Din cate se pare, m-am casatorit cu Justin, colegul meu de la «American Idol». Cred ca multi au inventat aceasta poveste pentru a vorbi despre mine. Cred ca e distractiv sa te trezesti dimineata si sa mergi la lucru sa inventezi astfel de articole toata ziua"", a spus Kelly Clarkson.

ROMANIAN TOP 100 - Nr. 2/2006 (16 - 22 ianuarie)