Echipa antrenata de Cosmin Olaroiu a incheiat cu o victorie turneul de pregatire de la Montecatini. Ieri, in cel mai important meci de verificare de pana acum, Steaua a invins cu 2-1 pe FC Sion, liderul diviziei secunde din Elvetia, golurile fiin

Echipa antrenata de Cosmin Olaroiu a incheiat cu o victorie turneul de pregatire de la Montecatini.

Ieri, in cel mai important meci de verificare de pana acum, Steaua a invins cu 2-1 pe FC Sion, liderul diviziei secunde din Elvetia, golurile fiind marcate de Dica (a€™4), P. Marin (a€™48), respectiv Joao Pinto (a€™13). Olaroiu a trimis in teren urmatoarea formula: Cernea - P. Marin (a€™83 Balan), Goian, Ghionea, Nesu (a€™65 Oprita) - Ogararu, Radoi, Paraschiv (a€™70 Cristocea), Bostina (a€™83 Ochirosii) - Dica (a€™77 Lovin), Iacob (a€™71 Cristea). Pana acum, in turneul italian, ros-albastrii mai inregistrasera doua victorii, 2-0 cu Carrese (C2) si 1-0 cu Massese (C1).
CIPRU. Stelistii vor reveni astazi in tara, iar la 24 ianuarie vor pleca in Cipru, pentru ultimul turneu de pregatire. Ros-albastrii vor sta in Cipru pana la 4 februarie, urmand a juca meciuri amicale cu Energia Vladivkavkaz, Steaua Rosie Belgrad, Slovan Liberec, Sartid Smederevo si FK Teplice.
ADVERSARI. Heerenveen, adversara Stelei din 16-imile Cupei UEFA, i-a prelungit contractul antrenorului Gertjan Verbeek pana in 2008. Verbeek, care a preluat echipa in 2004, isi va numi noul secund saptamana viitoare, deoarece fostului sau asistent, Jan de Jonge, i-a expirat contractul la sfarsitul lui 2005. (Ionut Paduraru)

GAZON


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.