Durex Global Sex Survey este cea mai complexa ancheta, realizata anual, ce are ca scop reflectarea activitatii sexuale pe mapamond. In ancheta au fost incluse 317.000 de persoane din 41 de tari. Cu 138 de acte sexuale pe an, grecii se plaseaza pe

Durex Global Sex Survey este cea mai complexa ancheta, realizata anual, ce are ca scop reflectarea activitatii sexuale pe mapamond. In ancheta au fost incluse 317.000 de persoane din 41 de tari.

Cu 138 de acte sexuale pe an, grecii se plaseaza pe locul intai in topul popoarelor cele mai active sexual. Multi ani la rand, acest loc a fost ocupat de francezi, care acum sunt nevoiti nu numai sa se multumeasca doar cu locul 6, dar si pe acesta sa-l imparta cu cehii, ambii cu cate 120 de partide de sex pe an. Atat francezii, cat si cehii se pot consola doar ca se pozitioneaza peste media mondiala de 103 acte sexuale. Codasi la acest capitol sunt japonezii, cu 45 de acte sexuale
pe an.
PRIMA DATA. Islandezii sunt in topul precocitatii. Ei descopera placerea sexuala in medie la varsta de 15,6 ani, urmati in top de nemti (15,9 ani). India inchide plutonul, cu varsta medie de 20 de ani pentru debutul in viata sexuala. In Franta, varsta medie a primului contact sexual este 17,2 ani. Datele comparative arata ca varsta primului act sexual scade de la o generatie la alta, situandu-se la 16,3 ani la tinerii intre 16 si 20 de ani si la 17,9 ani, la tinerii intre 25 si 34 de ani. Si contrar asteptarilor, femeile (17,2 ani) sunt mai precoce la acest capitol, comparativ cu barbatii (17,5 ani). Persoanele participante la aceasta ancheta au avut de la inceputul vietii sexuale in medie noua parteneri. Turcii se detaseaza cu o medie de 14 parteneri diferiti.
SATISFACTIE. Sunteti satisfacut sexual? La aceasta intrebare-cheie mai mult de jumatate din persoane s-au declarat nemultumite sexual. Doar 38% dintre francezi sunt satisfacuti, iar 36% si-ar dori sa practice mult mai des acest sport. Chinezii si japonezii, de exemplu, sunt de departe cei mai putin interesati de aceasta activitate.

FIDELITATE


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.