Peste 30 de firme hunedorene care au accesat credite cu dobanda subventionata de stat pentru crearea de noi locuri de munca au fost depistate ca au folosit banii in alte scopuri decat cele pentru care i-au primit, arata un control demarat de Agentia
Peste 30 de firme hunedorene care au accesat credite cu dobanda subventionata de stat pentru crearea de noi locuri de munca au fost depistate ca au folosit banii in alte scopuri decat cele pentru care i-au primit, arata un control demarat de Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca Hunedoara.
Directorul AJOFM Hunedoara, Vasile Iorgovan, a declarat ca in acest sens Curtea de Conturi a declansat o ancheta, iar o parte dintre societatile gasite in neregula au fost deja actionate in judecata de agentie. ""Datoriile pe care le au catre stat sunt foarte mari, pentru ca fiecare dintre aceste societati a primit cel putin 50 de milioane de lei pentru crearea unui loc de munca"", a afirmat Iorgovan. El spune ca astfel de credite cu dobanda subventionata au fost accesate si de trei functionari publici din judetul Hunedoara, ale caror nume nu le-a facut publice si despre care sustine ca ""lucreaza bine mersi in aceleasi posturi si sunt platiti in continuare de catre stat"".


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.