Fostul ministru al Industriilor, Dan Ioan Popescu, a fost ieri intr-o scurta ""vizita"" la Departamentul National Anticoruptie (DNA).
Citat pentru a fi audiat, D.I. Popescu s-a prezentat la intalnirea cu anchetatorii, la ora 15:40, fara a fi
Fostul ministru al Industriilor, Dan Ioan Popescu, a fost ieri intr-o scurta ""vizita"" la Departamentul National Anticoruptie (DNA).
Citat pentru a fi audiat, D.I. Popescu s-a prezentat la intalnirea cu anchetatorii, la ora 15:40, fara a fi insotit de un aparator. Discutiile au durat mai putin de jumatate de ora. La iesirea de la DNA, fostul ministru a declarat: ""Am fost chemat in legatura cu o serie de informatii privind privatizarea unei societati comerciale care s-a aflat in portofoliul ministerului Economiei"". SUSPANS. El nu a precizat insa numele acestei societati si nici calitatea in care a fost chemat de procurori la DNA. Surse judiciare ne-au precizat ieri dupa-amiaza ca ancheta in acest dosar ""nou"" se afla abia in faza actelor premergatoare inceperii urmaririi penale si ca in afara de D.I. Popescu vor mai fi chemate si alte persoane la audieri. Reamintim ca, pana in prezent, numele demnitarului PSD a fost vehiculat in legatura cu dosarul ""Electrica Banat"", precum si in alte trei sesizari ce au ajuns la DNA, via Parchetul General. Anchetatorii au refuzat sa divulge orice alte informatii, motivand ca nu vor sa afecteze cursul anchetei. Un aspect ciudat il reprezinta insa modalitatea prin care jurnalistii au prins de veste despre ""vizita"" lui DIP la DNA. Concret, anuntul s-a lansat cu cateva ore inainte de scurta intrevedere dintre fostul ministru si anchetatori. Si nu oricum, ci prin transmiterea unor SMS-uri al caror expeditor nu a putut fi identificat ulterior, pentru ca au fost folosite cartele telefonice reincarcabile.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.