Are 14 ani si este din Panciu, judetul Vrancea. La 12 ianuarie 2006, fata a plecat de acasa in jurul orei 10:00, afirmand ca merge la scoala, insa nu a mai ajuns acolo. Disparitia a fost sesizata Politiei in seara aceleiasi zile de mama Andreei. Fa
Are 14 ani si este din Panciu, judetul Vrancea. La 12 ianuarie 2006, fata a plecat de acasa in jurul orei 10:00, afirmand ca merge la scoala, insa nu a mai ajuns acolo. Disparitia a fost sesizata Politiei in seara aceleiasi zile de mama Andreei. Fata are 1,45-1,50 m inaltime, greutate - 40 kg, parul negru, lung pana la umeri, ochi caprui. Semn particular - cicatrice postoperatorie in zona apendicelui. La data disparitiei, era imbracata cu o geaca bleumarin inchis, cu fermoar si gluga, un sacou din velur negru, pulover negru pe gat, jeansi albastri si cizmulite de culoare neagra cu dungi laterale albastre. Cei care au vazut-o pe Andreea sau pot oferi informatii despre ea sunt rugati sa sune la 112 sau la redactia Jurnalului National.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.