Aflat in plina pregatire la Montecatini Terme, in Italia, mijlocasul ofensiv al Stelei, Nicolae Dica, s-a aratat optimist in vederea castigarii titlului si a patrunderii in grupele Ligii Campionilor. Intr-un interviu acordat site-ului oficial

Aflat in plina pregatire la Montecatini Terme, in Italia, mijlocasul ofensiv al Stelei,
Nicolae Dica, s-a aratat optimist in vederea castigarii titlului si a patrunderii in grupele Ligii Campionilor.

Intr-un interviu acordat site-ului oficial al campioanei Romaniei, Dica a spus ca nu concepe o noua ratare a patrunderii in competitia numarul 1 a fotbalului european intercluburi.
INCREDERE. ""Sper sa iesim campioni anul acesta si, daca se va intampla, la toamna intram in Liga Campionilor. Am avut o sansa anul acesta si am scapat-o ca printre degete. La valoarea pe care o are lotul nostru si la experienta europeana pe care am acumulat-o, nu se poate sa ratam din nou"", a declarat unul dintre cei mai apreciati fotbalisti ai ros-albastrilor in ultimul sezon. Dica nu vede in lupta pentru titlu doar pe Steaua si pe Dinamo. ""Cred ca lupta, anul acesta, se va da intre Steaua, Dinamo, Rapid si Poli Timisoara. Cu tot respectul fata de celelalte competitoare, alta echipa nu vad sa poata iesi campioana.""
UEFA. In privinta apropiatei intalniri cu olandezii de la Heerenveen, din ""16-imile"" Cupei UEFA, fotbalistul Stelei e prudent, dar isi mentine optimismul. ""Vom avea doua meciuri foarte grele, dar Steaua are valoare in acest moment. Am dovedit-o si anul trecut. Daca prindem o zi buna, putem bate aproape pe oricine. Eu sunt convins ca ne calificam, trebuie doar sa atingem varful de forma in pregatire la ora partidei si sa o tratam asa cum se cuvine.""

MULTE OFERTE


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.