Alianta PNL-PD se mentine pe primul loc in preferintele electoratului.
Asa arata un sondaj realizat de Biroul de Cercetari Sociale (BCS) in perioada 5-10 ianuarie, potrivit caruia la viitoarele alegeri parlamentare Alianta ar obtine 48,6% din
Alianta PNL-PD se mentine pe primul loc in preferintele electoratului.
Asa arata un sondaj realizat de Biroul de Cercetari Sociale (BCS) in perioada 5-10 ianuarie, potrivit caruia la viitoarele alegeri parlamentare Alianta ar obtine 48,6% din intentiile de vot ale romanilor. Pe locul al doilea, cu 22,5% din intentiile de vot, se situeaza PSD, urmat de PRM - 13,5%, UDMR - 5,1%, PNG - 4,8%, PPCD - 2,5%, PC - 1,5% si PIN - 1%. La capitolul incredere, presedintele Traian Basescu se afla pe primul loc, in el avand incredere 65% din romani, urmat de premierul Calin Popescu Tariceanu, cu 46%, si de liderul PSD, Mircea Geoana, cu 39%. Totodata, 44% din romani cred ca in anul 2006 nu vor avea loc alegeri anticipate, 40% nu stiu, iar 16% cred ca vor trebui sa mearga la vot in acest an.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.