Astazi le aratati celor pe care ii iubiti cat de mult va intereseaza destinul lor. Zi favorabila studiului, celor care au examene importante, deoarece capacitatea de a asimila informatia este mai mare decat de obicei. Nu lasati emotiile sa altereze
Astazi le aratati celor pe care ii iubiti cat de mult va intereseaza destinul lor. Zi favorabila studiului, celor care au examene importante, deoarece capacitatea de a asimila informatia este mai mare decat de obicei. Nu lasati emotiile sa altereze o evaluare intelectuala corecta. Veti fi mai atenti la reactiile celor din jur. Nu acceptati o provocare decat daca sunteti siguri ca veti iesi invingatori. Cu toate acestea, sunteti pregatit emotional sa acceptati adevarul.

Sextilul Soare-Marte aduce zilei un mare potential energetic si multa creativitate.

Sunteti cam indrazneti in comportament, va sustineti parerile cu multa convingere, sunteti deschisi sugestiilor celorlalti.

Zi favorabila iesirii la rampa, discutiilor placute, comentariilor, oratoriei. Cei care se temeau ca vor ramane in umbra au astazi posibilitatea sa se afirme.




Berbec

Exista un moment de jubilatie interioara pentru cei care au de ales intre doua variante afective. Puteti provoca un conflict, o ceart a pe motive mai mult inventate decat reale. Sunteti impulsiv cu partenerul, cautati galceava fara a-i da acestuia posibilitatea de a se apara. Se pare ca odata luata hotararea in sufletul dvs., acesta nu mai are prea multe de spus. Evitati insa o decizie pripita. S-ar putea sa regretati mai tarziu.

Taur

Fiti vigilenti! O persoana pe care ati ranit-o cu ceva timp in urma s-ar putea sa gaseasca oportun sa se razbune tocmai azi. Atitudinea cea mai potrivita ar fi impacarea, si nicidecum ignoranta.Simpatie si ajutor din partea femeilor in materie de bani. Nu stiti cum sa va impartiti intre viata publica si familie. Incercati sa faceti un bilant.

Gemeni

Ii dati partenerului senzatia ca nu il pretuiti, ca ati putea trai foarte bine si fara prezenta lui. Stiti ca nu este asa, deci nu insistati sa afisati o atitudine nefireasca. Vi se incredinteaza un mare proiect sau vi se va da un departament pe care sa-l conduceti. Incepeti sa culegeti roadele noutatilor pe care le-ati adus la locul de munca, jucand rolul unui revolutionar in materie de noutate.

Rac

Veti fi pus in tot felul de situatii inedite, la care nu v-ati gandit niciodata. O persoana cu putere de decizie va ofera sprijinul, va simpatizeaza, va devine prieten, va ajuta cu informatii importante pe care nici macar nu le-ati cerut. Continuati sa fiti sincer si prietenos pentru ca veti avea mult de castigat.

Leu

Iubiti si sunteti iubit! Placerile culinare si erotice va bucura ziua.Sunteti pe deplin fericiti. Faceti exact ce va place, fara a tine cont de nimic. Important este ca destinul va surade. Astazi reusiti sa compensati momentele de stres din ultima perioada, cand totul parea sa va mearga pe dos, si va descatusati.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.