In plin cutremur PSD, Mircea Geoana a avut ieri o intalnire-surpriza la sediul din Kisseleff cu Petre Roman. Fara Ion Iliescu.
Presedintele Fortei Democratice a confirmat ieri discutia, care ar fi avut ca scop conturarea unei alternative la a
In plin cutremur PSD, Mircea Geoana a avut ieri o intalnire-surpriza la sediul din Kisseleff cu Petre Roman. Fara Ion Iliescu.
Presedintele Fortei Democratice a confirmat ieri discutia, care ar fi avut ca scop conturarea unei alternative la actuala putere, o data cu reforma inceputa in PSD. ""Daca in 2004 liderii PSD afirmau ca nu e criza in partid, e reforma, ceea ce eu consider ca a fost o formula beton leninista, de data aceasta chiar e reforma"", apreciaza Roman. Constructia pe care a discutat-o cu Geoana, ca se va numi Pol sau Alternativa social-democrata, ar urma sa includa si componente ale societatii civile si ale miscarii sindicale, neatasate insa vreunui partid. ""Va fi o alianta, nu o fuziune"", a precizat Roman. Surse din PSD sustin ca intalnirea Geoana - Roman a fost una preliminara, iar subiectul aliantei va figura pe agenda discutiilor conducerii PSD cu presedintii de organizatii judetene, de la sfarsitul acestei saptamani. Potrivit acelorasi surse, Ion Iliescu nu va fi strain de proiect.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.