Jean Michel Jarre vrea la Bucuresti Jean Michel Jarre isi doreste sa sustina un spectacol de muzica si lumini langa Casa Poporului. Singurul impediment in realizarea acestui plan este faptul ca un astfel de show costa mai mult de 1.000.000 de euro

Jean Michel Jarre vrea la Bucuresti

Jean Michel Jarre isi doreste sa sustina un spectacol de muzica si lumini langa Casa Poporului. Singurul impediment in realizarea acestui plan este faptul ca un astfel de show costa mai mult de 1.000.000 de euro, bani care reprezinta mai mult cheltuieli cu aparatura, decat cu onorariul artistului. Reprezentantii casei de discuri care distribuie albumele lui Jarre in Romania, A&A Records, spera sa obtina, in acest an, o sponsorizare pentru acest proiect, mai ales ca 2006 este ""Anul Francofoniei"" in Romania. Interesant este ca Jarre declara acum cativa ani ca nu ar putea concerta la Bucuresti, intrucat ar trebui sa ocupe o jumatate din oras numai cu echipamentele de sonorizare. (Dana Cobuz)
Zidarii il fura pe Negru
Nu mai este un secret ca Dan Negru castiga bani frumosi din inchirierea de birouri in Timisoara. Mai nou, acesta s-a decis sa-si extinda afacerea, asa ca, pana la 15 mai 2006, se vede obligat sa finalizeze constructia unui nou complex, situat in Cluj, spatiul urmand a fi inchiriat de o banca. Problema e ca muncitorii angajati de Dan au subtilizat din magazie zece saci de ciment: ""Pentru ca sunt zgarcit, n-am apelat la profesionisti, ci la cei mai ieftini zidari. Ieftini si hoti"". (Simona Ecovoiu)
43.000 de euro pentru Eurovision
Noua tineri artisti se vor intrece maine seara, de la ora 19:00, in direct la TVR Cultural, pentru obtinerea biletului pentru finala concursului Eurovision Young Musicians, care va avea loc la 20 mai, la Viena. Bugetul alocat de Televiziunea Romana acestui eveniment este de 43.000 de euro, incluzand taxa de participare a Romaniei la concurs (10.000 de euro) si cheltuielile de pregatire pe durata a doua saptamani a finalistului nostru. (Dana Cobuz)
Fanul nr. 1 al Andreei, capsunar in Spania
In sfarsit, Andreea Balan poate dormi linistita. Daniel Gavrila, fanul care a hartuit-o mai bine de un an, si-a luat bocceluta si a fugit in Spania. Unii zic ca
s-ar fi facut ""capsunar"". Treaba e ca Daniel nu se prezinta la procesul intentat de tanarul pe care acesta l-a injunghiat cu un cutit: ""Ma simt mai bine sa-l stiu plecat. Era o vreme cand nu mai stiam cum sa scap de el"", spune Andreea. (Simona Ecovoiu)

PICANT

Doar in ultima luna, Miss Playboy 2005, Andreea Spataru, a facut reparatii de 2.500 RON masinii sale sport, un MG Roaster Cabrio cu doua locuri! (D.C.)

Conform site-ului sau, Madalina Manole e cea mai bine vanduta cantareata romanca din ultimii 20 de ani, cu 2 milioane de unitati cumparate.

In ciuda zvonurilor ca a fost dat afara de la Realitatea TV, Catalin Maruta spune ca sta in post, cu aceeasi emisiune matinala. Ramane de vazut!


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.