Aflat la Craiova pentru a vedea care sunt progresele Comitetului de Transparenta Locala, parte a unui proiect sustinut de Ambasada Marii Britanii in Romania, ambasadorul Quinton Quayle (foto) le-a promis romanilor ca vizele pentru Marea Britanie vor
Aflat la Craiova pentru a vedea care sunt progresele Comitetului de Transparenta Locala, parte a unui proiect sustinut de Ambasada Marii Britanii in Romania, ambasadorul Quinton Quayle (foto) le-a promis romanilor ca vizele pentru Marea Britanie vor fi eliminate inainte de aderarea tarii noastre la UE.
""Daca se va constata reducerea fenomenului migratiei ilegale, Marea Britanie va elimina vizele pentru romani pe parcursul acestui an"", a spus Quayle. In replica, primarul Antonie Solomon nu a ratat ocazia de a-i bate ambasadorului obrazul: ""Chiar ieri, o comisie UE ne-a respins proiectul de decolmatare a Lacului Craiovita, din niste motive banale, care se puteau corecta imediat. Asa m-am convins insa ca birocratia la ei e mai mare decat la mine la primarie"", a spus Solomon. Ambasadorul britanic a mai spus ca Romania a facut pasi importanti in lupta anticoruptie, insa ""mai sunt multe lucruri de facut in aceasta directie"".


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.