Continuam publicarea topurilor pentru cele mai vandute carti ale anului trecut. Este randul celor mai vandute carti de fictiune de la Editura Humanitas, unde locul intai este detinut de un alt autor-brand, Mircea Cartarescu. De altfel, Cartarescu

Continuam publicarea topurilor pentru cele mai vandute carti ale anului trecut. Este randul celor mai vandute carti de fictiune de la Editura Humanitas, unde locul intai este detinut de un alt autor-brand, Mircea Cartarescu.

De altfel, Cartarescu ocupa nu numai prima pozitie cu ""De ce iubim femeile"" (vanzari-record de 76.000 de exemplare), dar si pozitia 8 cu ""Nostalgia"". Lansarea, anul trecut, a romanului ""Zahir"" si vizita lui Paulo Coelho au facut ca nu numai noul volum sa se vanda extrem de bine, dar acesta a ""tras"" dupa el alte titluri: ""Alchimistul"", ""Unsprezece minute"" si ""Al cincilea munte"". In top figureaza numai trei autori straini: deja ""clasicul"" Kundera cu noua carti publicate la Humanitas si francezii David Foenkinos si Martin Page, cu doua volume surprinzatoare: ""M-am hotarat sa devin prost"" si ""Potentialul erotic al sotiei mele"". Titlul mare face vanzarea mare! (Sebastian S. Eduard)

TOP 10 FICTIUNE


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.