Disputat intre FC National si Dinamo, fotbalistul Hristu Chiacu ramane deocamdata sa se pregateasca alaturi de formatia din Cotroceni. JUDECATA. Comisia pentru Statutul Jucatorului a decis ieri amanarea verdictului pentru data de 24 ianuarie. ""Nu

Disputat intre FC National si Dinamo, fotbalistul Hristu Chiacu ramane deocamdata sa se pregateasca alaturi de formatia din Cotroceni.

JUDECATA. Comisia pentru Statutul Jucatorului a decis ieri amanarea verdictului pentru data de 24 ianuarie. ""Nu avem de ce sa fim fericiti, pentru ca este vorba de actele depuse la dosar. Comisia va judeca in functie de acestea, dar meritul in luarea deciziei il vor avea presa si LPF"", a spus presedintele CA al ""bancarilor"", Constantin Iacov. Conform unei conventii atasate contractului, considerata falsa, firma de impresariat ""Becali Sport"" poate obtine dezlegarea fotbalistului facand uz de o clauza de reziliere de 50.000 de dolari, chiar daca Chiacu are contract cu FC National pana in anul 2010. Iacov si-a mai exprimat increderea ca presedintele LPF, Dumitru Dragomir, va fi total echidistant: ""Daca am fi vrut sa-l pedepsim pe jucator, am fi cerut Comisiei de Disciplina sa-l suspende pentru o perioada de doi ani pentru ca a semnat cu Dinamo, conform declaratiilor sale si ale presedintelui clubului Dinamo, Ioan Becali"". In ceea ce-l priveste pe fotbalist, Chiacu a declarat la iesirea din sediul LPF ca vrea sa joace la Dinamo. (Dragos Stoica)

THWAITE


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.