Incepand de astazi, Jurnalul National publica topuri ale celor mai vandute carti de anul trecut. Incepem cu un top 10 nonfictiune la Editura Humanitas. Clasamentul contine nu mai putin de sapte volume ale unor autori romani si este dominat de And

Incepand de astazi, Jurnalul National publica topuri ale celor mai vandute carti de anul trecut.

Incepem cu un top 10 nonfictiune la Editura Humanitas. Clasamentul contine nu mai putin de sapte volume ale unor autori romani si este dominat de Andrei Plesu cu volumul ""Com""dii la portile Orientului"". De altfel, Andrei Plesu este singurul scriitor care are doua volume in top 10. De remarcat este si prezenta pe cea de-a doua pozitie a Aureliei Marinescu. ""Codul bunelor maniere astazi"" este deja un fenomen si se vinde constant la Editura Humanitas, desi cartea a aparut pentru prima data in urma cu peste 10 ani. Din primele zece carti nu lipseste nici ""Discernamantul modernizarii"", volum al lui H.-R. Patapievici, care s-a vandut extrem de bine cu ocazia Targului Gaudeamus. Tot de remarcat este prezenta in top a unui autor-brand, Mircea Cartarescu.

TOP 10 NONFICTIUNE


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.