Daca presedintele Traian Basescu vorbeste de grupuri de interese la Ministerul Transporturilor, ministrul de resort nici usturoi nu a mancat, nici gura nu ii miroase.
Liderul PD, Emil Boc, anunta cu surle si trambite ca ii va cere lui Gheorgh
Daca presedintele Traian Basescu vorbeste de grupuri de interese la Ministerul Transporturilor, ministrul de resort nici usturoi nu a mancat, nici gura nu ii miroase.
Liderul PD, Emil Boc, anunta cu surle si trambite ca ii va cere lui Gheorghe Dobre (foto) sa explice la ce a facut referire Basescu, iar acesta a raspuns ieri in sedinta conducerii partidului: seful statului a vorbit ""generic"". ""Ministrul Transporturilor ne-a explicat ca presedintele a vrut sa spuna ca stie ca asupra unui asemenea minister ar putea sa se fac presiuni din partea unor grupuri de interese si ca exista tot timpul suspiciuni"", a declarat presei Emil Boc. Potrivit liderului PD, Dobre a tinut sa arate ca la el nici nu ar functiona astfel de presiuni si ca toate investitiile pe care le realizeaza sunt facute publice, inclusiv pe site-ul ministerului. Cu toate acestea insa, spun surse din partid, la sfarsitul anului trecut, Dobre ar fi pus pe masa lui Boc numele pedistilor care au venit sa ceara lucrari la drumuri ""pe sub mana"". AVERTISMENT. In sedinta Guvernului de saptamana trecuta, presedintele Traian Basescu a atras atentia asupra existentei, ""in mod traditional"", a grupurilor de interese din jurul Ministerului Economiei si al Ministerului Transporturilor. ""Seful statului a atras atentia asupra faptului ca, in mod traditional, in jurul Ministerului Economiei si Comertului, precum si al celui de Transporturi exista grupuri de interese. In acest context, presedintele Basescu a solicitat Guvernului sa nu se abata de la aplicarea prevederilor Legii achizitiilor publice"", informa un comunicat al Presedintiei, la finalul sedintei Executivului, prezidata de Traian Basescu.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.