Copiii nazdravani au incurcat-o! Super Nanny se pregateste pentru un nou sezon la Prima TV. Dupa ce a facut schimb de experienta cu dadacele din toata Europa, Irina Petrea e gata sa puna in aplicare noi metode pentru cumintirea celor care fac nazbati
Copiii nazdravani au incurcat-o! Super Nanny se pregateste pentru un nou sezon la Prima TV. Dupa ce a facut schimb de experienta cu dadacele din toata Europa, Irina Petrea e gata sa puna in aplicare noi metode pentru cumintirea celor care fac nazbatii!


Chiar daca in ultima perioada n-ati mai vazut-o pe micul ecran, Dadaca n-a disparut din peisajul televiziunii, ci filmeaza pentru noul calup de emisiuni ""Super Nanny"". In curand veti vedea alte familii, alte ""obiceiuri"", alte serii de obraznicaturi gen ""Denis, pericol public"". De fapt, nu copiii au probleme, ci mai degraba parintii, care nu s-au ocupat indeajuns de educatia lor. N-au putut, n-au stiut sau poate pur si simplu au crezut ca micutii se vor potoli, ca prin farmec, intr-o buna zi. Adevarul (pe probate) este ca nimic nu se rezolva de la sine. Si niciodata nu e prea tarziu pentru parinti sa apeleze la sfatul specialistului.
DE LA OCCIDENTALI. Imediat dupa sarbatori, Irina Petrea a plecat la Bordeaux, unde s-a intalnit cu omologii sai. Mai precis, colegele din Germania, Marea Britanie, Noua Zeelanda sau Franta, la Congresul anual Super Nanny. Reuniunea dadacelor, vedete de televiziune, e deja traditionala si la ea participa Super Nanny din intreaga Europa. Reprezentantele tarilor amintite au vorbit despre problemele pe care le-au avut de rezolvat si au incercat sa-si impartaseasca una celeilalte din experienta dobandita intr-un intreg sezon.
Desigur, dadacele au facut si schimb de experienta, ceea ce inseamna ca din primavara o vom vedea pe Irina Petrea punand in aplicare tehnici care au facut din copiii occidentali niste adevarati ingerasi. Asa ca, daca aveti odrasle care va scot peri albi si pe care vi se pare ca nu le mai puteti pune la punct cu nici un chip, stati pe aproape: Super Nanny se intoarce. Iar daca aveti nevoie de ajutorul ei, nu ezitati sa folositi numarul special pe care Super Nanny vi l-a pus la dispozitie: 0747DADACA.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.